Δέσποινα Θεοδώρου

Δασκάλα σύγχρονου χορού.

Η Δέσποινα Θεοδώρου είναι απόφοιτος της Ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη καθώς και του τμήματος Οικονομικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον έχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων παρακολουθώντας παράλληλα τον διετές κύκλο μαθημάτων musical με καθηγητή τον Χρήστο Κατίδη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με σημαντικούς χορευτές και χορογράφους όπως: Μιχάλη Ναλμπάντη, David Zabrano, Jozef Frucek και Λίντα Καπετανέα, Rasta Thomas(Rock the ballet), Ερμή Μαλκότση.

Σήμερα εργάζεται ως δασκάλα κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και κινησιολογίας σε διάφορες σχολές και ΙΕΚ. Έχει αναλάβει τη διδασκαλία Κερκυραϊκών χορών και οπερέτες στην κερκυραϊκή ένωση Θεσσαλονίκης ο «Αγ Σπυρίδωνας». Τον Ιούλιο του 2014 συμμετείχε στο σεμινάριο musical με χορογράφο τη Δήμητρα Καστέλλου και μαέστρο την Αθανασία Κυριακίδου. Κατόπιν αυτού επιλέχθηκε για να είναι μέλος της ομάδας musical Ks Blink, που δημιουργήθηκε το 2015. Από τότε μέχρι σήμερα, λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις που πραγματοποιεί η ομάδα εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

 

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις χορού, μερικές από τις οποίες είναι:

  • Θεατρική παράσταση ο Μάγος του Οζ (της θεατρικής ομάδας Ροντίδη) στο θέατρο Ράδιο Σίτυ.

  • Tanz macht Frei στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ εικαστικών τεχνών «πεδίο δράσης Κόδρα» και του «Παραθιν’αλός».

  • «Συνάντηση στη Χάλκη» με αναβίωση των χορών από το χθες έως σήμερα, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

  • All night jazz, στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης.

  • Broadway nights στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης.

Indancestrial Dance School