Γεωργία Στεφανουδάκη

Δασκάλα κλασικού & σύγχρονου χορού / χορεύτρια

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη σχολή του Ευόσμου

Η Γεωργία Στεφανουδάκη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1999 και είναι απόφοιτος του Καλλιτεχνικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη καθώς επίσης και του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό από την ηλικία των 3 ετών και υπήρξε μαθήτρια των σχολών χορού Indancestrial για 6 χρόνια έως την εισαγωγή της στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού. Έχει χορέψει έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις παραστάσεις των σχολών «Η Πεντάμορφη και το Τέρας (2017)» και «Η λίμνη των κύκνων (2018)». Στο πλαίσιο της χορευτικής της εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού και δημιουργικότητας.
Με την υπόλοιπη ομάδα των Σχολών Χορού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αναφορικά με την θετική διαπαιδαγώγηση και προσέγγιση του παιδιού με την Φιλιώ Κατσαρού (Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού από την Playtherapy Greece και Playtherapy International και επιστημονικό συνεργάτη της Attachment Parenting Hellas) καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Α΄Βοηθειών και καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
Από το 2017 είναι μέλος της ομάδας μιούζικαλ “K’s Blink” συμμετέχοντας στις παραστάσεις “Broadway Nights” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Έχει χορογραφήσει τα έργα:
  • Χριστούγεννα για όλους (2019)
Ακόμη, έχει πάρει μέρος στα video dance:
  • (2018) I go to dance – K’s blink
  • (2016) Five elements – D.art Dance Company
  • (2021) Parapraxis – D.art Dance Company
Τέλος, διδάσκει μουσικοκινητική αγωγή και χορό σε ιδιωτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης.