Ιωάννα Μπρόκου

Δασκάλα κλασικού & σύγχρονου χορού

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη σχολή του Ευόσμου.

Η Ιωάννα Μπρόκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Η ενασχόλησή της με τον χορό ξεκίνησε από ηλικία τεσσάρων ετών. Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Νίκης Κονταξάκης – Νικολέττας Μπακάλη στην Αθήνα.
Επιπλέον, είναι κάτοχος διπλωμάτων της Royal Academy of Dance και συγκεκριμένα: Intermediate foundation, Intermediate και Advanced 1.
Έχει παρακολουθήσει προγράμματα επιμόρφωσης από το ‘’The open university’’ όπως: Dance Skills (σεμινάρια για τη διδασκαλία των χορευτικών δεξιοτήτων), Introduction to child psychology (σεμινάρια για την κατανόηση της παιδικής ηλικίας), και Exercise and mental health (σεμινάρια για τους δεσμούς μεταξύ άσκησης και ψυχικής υγείας). Στα πλαίσια της χορευτικής της εκπαίδευσης έχει λάβει μέρος στο Athens Video Dance Project το 2022.
Έχει διδάξει μπαλέτο, σύγχρονο και μουσικοκινητική αγωγή σε σχολές χορού στο Ρέθυμνο και στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης.
Της αρέσει πολύ να συνεργάζεται με άτομα που έχουν αγάπη για τον χορό και τη δημιουργία και σκοπός της είναι να μεταδώσει τις γνώσεις της σε μαθητές που θέλουν να εξελιχθούν και να εκπληρώσουν τους καλλιτεχνικούς τους στόχους.