Ιωάννα Παπαδημητρίου

Δασκάλα latin / χορεύτρια

Διδάσκει: Latin στη σχολή της Ανάληψης και του Ευόσμου

Η Ιωάννα Παπαδημητρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια στην Φαρμακευτική σχολή Θεσσαλονίκης του Α.Π.Θ. και κάτοχος του International Dance Teachers Association.
H ενασχόλησή της με τον χορό ξεκίνησε από την ηλικία των πέντε ετών. Υπήρξε για δύο χρόνια μαθήτρια των Σχολών μας, από όπου και ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες διαφόρων κλάσεων και κατηγοριών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Συνέχισε την χορευτική της εκπαίδευση και κατέκτησε πολλούς τίτλους τόσο σε κατηγορίες All Ladies, Solo αλλά και σε διεθνείς κλάσεις 5Dance. Επιπλέον έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γεωργίας, στην Τιφλίδα (Caucasus Cup 2018). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με μεγάλα ονόματα του χώρου.
Διδάσκει χορό από την ηλικία των δεκαοκτώ σε ενήλικες, έφηβους και παιδιά. Έχει προπονήσει αγωνιστική ομάδα ενώ ταυτόχρονα διδάσκει σε ερασιτεχνικά τμήματα όλων των ηλικιών σε Σχολές Χορού, Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, Συλλόγους και Ιδιωτικά σχολεία. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Α΄Βοηθειών, Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία.