Νεφέλη Κρεμέζη

Δασκάλα κλασικού & σύγχρονου χορού / χορεύτρια

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη σχολή της Ανάληψης.

Η Νεφέλη Κρεμέζη είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού «Χοροχρόνος» και φοιτήτρια του τμήματος φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Είναι επίσης απόφοιτη του καλλιτεχνικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Η ενασχόλησή της με την τέχνη του χορού ξεκίνησε στην ηλικία των τριών ετών.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου (αγγλικό και ρωσικό σύστημα), μοντέρνου και σύγχρονου χορού, hip hop, ελληνικών παραδοσιακών χορών και jazz με αναγνωρισμένους χορευτές και χορογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Συμπληρωματικά έχει εμπλουτίσει τις χορευτικές της γνώσεις παρακολουθώντας σεμινάρια από καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους του εξωτερικού.
Ακόμη, συμμετείχε στις παραστάσεις της ομάδας Luna park στη πόλη του Βερολίνου την χρονιά 2023, ενώ έχει λάβει μέρος σε χορευτικές και χοροθεατρικές παραστάσεις σε θέατρα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
    Διαθέτει γνώσεις σχετικά με την διατροφή και την ενδυνάμωση των χορευτών (Health and fitness master – health and fitness expert), τις οποίες απέκτησε μέσω σχετικών σεμιναρίων.
    Τέλος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια pilates mat και reformer.