Όλγα Αραφαηλίδου

Υπεύθυνη της Σχολής Χορού Indancestrial στην Ανάληψη
Η Όλγα Αραφαηλίδου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος ΙΕΚ του τμήματος Δημοσιογραφίας, με ειδικότητα στο πολιτιστικό-καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.
Πραγματοποιώντας την πρακτική της άσκηση στο κρατικό κανάλι ΕΡΤ 3, στο τμήμα του δελτίου ειδήσεων, είχε την ευκαιρία να εργαστεί στο τομέα της πολιτιστικής ατζέντας δίπλα στον δημοσιογράφο Σταύρο Πανούση, ενώ κατά τη διάρκεια αυτή ασχολήθηκε με ποικίλα είδη ρεπορτάζ.
Το 2021 αρθρογράφησε ως guest contributor σε ηλεκτρονικό περιοδικό μόδας, ενώ τους τελευταίους μήνες οργανώνει ένα καινοτόμο project, το οποίο θα έχει ως κατευθυντήρια γραμμή τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και ως περιεχόμενο τις τέχνες ως πυρήνα πολιτισμού και παιδείας. Με ταλέντο στη σκιτσογραφία, ξεκίνησε να ασχολείται με τη δημιουργία σχεδίων για τατουάζ και το 2015 πούλησε τα πρώτα της σχέδια.

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, κινησιολογία, χορός, φωνητική, αρχαίο δράμα και ιστορία της ελληνικής και παγκόσμιας δραματουργίας).

Από το 2019 εργαζόταν σε χώρο ψυχαγωγίας νέων, καθώς ενδιαφερόταν να γνωρίσει εμπράκτως μέσα από την επικοινωνία της με παιδιά ηλικίας 5 έως και 18 ετών, το κεφάλαιο της παιδοψυχολογίας που διδάχτηκε και μελέτησε κατά τη διάρκεια των σπουδών της.
Από το 2022 ανήκει στον διοικητικό τομέα των Σχολών Χορού Indancestrial, με αρμοδιότητες την εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τα μέλη των Σχολών, καθώς επίσης τη διαχείριση καθημερινών υποχρεώσεων και ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.
Σχολή Xορού Indancestrial