Είπαν για εμάς…

Επιλέξαμε την Σχολή Χορού Indancestrial διότι είχε πολλές επιλογές στα είδη χορού. Η επιλογή της κόρης μου ήταν το μπαλέτο και ο σύγχρονος χορός. Όταν επισκεφτήκαμε την Σχολή μας άρεσε ο χώρος και διαπίστωσα ότι η Σχολή ήταν αναγνωρισμένη από το κράτος οπότε πιστεύω ότι σε συνδυασμό όλων αυτών είχαμε κάνει την πιο σωστή επιλογή.
Αυτή την επιλογή την στηρίζουμε από το 2013, 7 χρόνια είμαστε στη Σχολή και το πιο σπουδαίο πράγμα που με κάνει να συνεχίζω είναι η χαρά και η αγάπη που έχει η κόρη μου για τον χορό, για την δασκάλα της και για τον τρόπο που εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Βλέπω την δουλειά που κάνουν οι κυρίες, την επαγγελματικότητα που έχουν και φυσικά την δουλειά στο τέλος κάθε χρονιάς.

Το παιδί μου ασχολείται με το μπαλέτο και το σύγχρονο χορό. Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω από χορό αυτό όμως που βλέπω είναι ότι στο μπαλέτο το παιδί μου έχει αποκτήσει καλύτερη στάση σώματος, περπατάει και κινείται καλύτερα, έχει πιο ευθυγραμμισμένο κορμί και φυσικά πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα. Στο σύγχρονο αυτό που μπορώ να πω όταν την βλέπω να χορεύει είναι η ελευθερία των κινήσεων της, τα συναισθήματα που βγάζει και η μεγαλύτερη εκφραστικότητα που έχει αποκτήσει.

Το παιδί μου είναι πολύ χαρούμενο, της αρέσει πάρα πολύ όταν έχει μάθημα. Αγαπάει πάρα πολύ την δασκάλα της και έχει δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις και φιλίες μέσα από την Σχολή. Το περιβάλλον της είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, οι αίθουσες διδασκαλίας καθώς επίσης και ο χώρος αναμονής, της αρέσουν για τα ζωηρά χρώματα και για την καθαριότητα. Ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με κάθε νέα αλλαγή που κάνει η Σχολή.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή του παιδιού μου μέσα από παραστάσεις και δρώμενα θα την βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να εκφραστεί καλλιτεχνικά και να εξελιχθεί χορευτικά. Κάθε παράσταση κρύβει από πίσω πολλές ώρες δουλειάς ατομικής και συλλογικής, η συνέχεια αυτής της δουλειάς και προσπάθειας κάθε παιδιού πιστεύω ότι είναι η καλλιτεχνική του έκφραση.
Όσον αφορά το παιδί, οραματίζεται το μέλλον της μέσα στον χορό, δε θέλει να σταματήσει ποτέ τον χορό. Ο χορός είναι η ζωή της και ο τρόπος έκφρασης της. Σαν όνειρο θα ήθελε και η ίδια να γίνει δασκάλα χορού και χορογράφος, όπως λέει και η ίδια, η δασκάλα της της μετέφερε την αγάπη για τον χορό. Εγώ προσωπικά στηρίζω και θα στηρίζω τις επιλογές και αποφάσεις του παιδιού μου. Το μόνο που λέω είναι ότι όλα θέλουν διαρκή προσπάθεια και δύναμη στις απογοητεύσεις. Να συνεχίσει να αγαπάει τον χορό και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της.

Είπαν για εμάς…

Σχολή Xορού Indancestrial