Νέα παράσταση χοροθεάτρου: “Χορεύοντας το όνειρο”

Οι Σχολές Χορού Indancestrial σας προσκαλούν στην χοροθεατρική παράσταση με τίτλο “Χορεύοντας το όνειρο” .

Παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι της Δανάης και τα παιδιά διασκεδάζουν όλα μαζί ανταλάσσοντας δώρα, παίζοντας και χορεύοντας. Ένα ξεχωριστό δώρο περιμένει, όμως , τη Δανάη… Μία κούκλα – χορευτής! Και οι δύο μαζί θα ξεκινήσουν εκείνη τη νύχτα ένα μεγάλο ταξίδι σ’ όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τα μυστικά του χορού. Από πόσα μέρη θα χρειαστεί να περάσουν; Πότε τελειώνει το ταξίδι αυτό; Και ποιος είναι ο τελικός προορισμός ενός πραγματικού χορευτή; Όλα αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν την απάντησή τους μέσα από μία νύχτα γεμάτη χορό και συναισθήματα. Μία νύχτα που δε θα ξεχαστεί ποτέ!

3, 9 και 10 Δεκεμβρίου
Ώρα: 19.00
Σκηνή Indancestrial
Αδμήτου 17Α, Εύοσμος
Συντελεστές:

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Αλεξία Καλαϊτζή, Ελίζα Γκιλιοπούλου, Δώρα Μελά
Καλλιτεχνική επιμέλεια/χορογραφία: Αλεξία Καλαϊτζή, Ελίζα Γκιλιοπούλου, Δώρα Μελά, Ζινέτα Καμινή

Παίζουν:
Δανάη: Τσεκιρίδου Ελένη
Κούκλα – Χορευτής: Άρης Τσεκιρίδης
Φίλιππος – Αδερφός: Σωτήρης Προδανάς
Αναστασιάδου Κάλλι, Αποστολίδου Φωτεινή, Αποστολίδου Χριστίνα, Βασιλακάκη Μαριάνθη, Γιαπουτζή Μαριάννα, Γκέκα Αμαλία, Γκιώνη Σάρα, Γκουντσίδου Ελίνα, Δηλάρη Νίκη, Δράγκου Ευθυμία, Θεοδοσιάδου Έλενα, Κανάκη Λίνα, Λαμπροπούλου Ελένη, Λυμπέρη Κατερίνα, Λυμπέρη Ελένη, Λυμπέρη Παναγιώτα, Μαντζανά Κατερίνα, Μπακούτση Μαρία, Μπεκιαρίδου Δήμητρα, Μπεκιαρίδου Κωνσταντίνα, Παπαδοπούλου Γεωργία, Παπαδοπούλου Πηνελόπη, Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, Παρχαρίδου Αναστασία, Παταπούδη Αντωνία, Πιαντιαρίδου Ιωάννα, Προδανά Ανθή, Προδανάς Σωτήρης,Σουγιουλτζή Αναστασία, Στρίβα Αθηνά, Τασιούδη Θεοδώρα, Τσεκιρίδης Άρης, Τσεκιρίδου Ελένη, Φυλλά Βάλια, Χατζηαθανασίου Στελλίνα.

Αφήγηση : Δώρα Μελά


Λίγα λόγια για τη χοροθεατρική ομάδα:
Το χοροθέατρο αποτελεί μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία των Σχολών Χορού Indancestrial. Στόχος του είναι να προάγει την τέχνη του χορού συνδυαστικά με αυτή του θεάτρου και να δώσει στους μαθητές των σχολών την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία της θεατρικής σκηνής. Με τον τρόπο αυτό βιώνουν το χορό έξω από το πλαίσιο του καθημερινού μαθήματος αλλά και της ετήσιας παράστασης.

Νέα παράσταση χοροθεάτρου: “Χορεύοντας το όνειρο”

Σχολή Xορού Indancestrial