Παράσταση Σχολών Χορού Indancestrial 2019

Σας προσκαλούμε στην παράσταση των σχολών μας, με τίτλο “Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων” την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στο Βασιλικό Θέατρο & ώρα 19:30.

Πλοκή έργου:
“Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων”
Μία ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, η μικρή Αλίκη βρίσκεται στην όχθη ενός ποταμού διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο. Καθώς απολαμβάνει αυτή την όμορφη μέρα, μπροστά της εμφανίζεται ένα λευκό κουνέλι που την καλεί να το ακολουθήσει. Η Αλίκη γεμάτη περιέργεια τρέχει πίσω του για να το φτάσει. Το κουνέλι όμως είναι γρήγορο και δεν το προλαβαίνει. Στην προσπάθειά της να το φτάσει πέφτει μέσα σε μία τεράστια τρύπα μέσα από την οποία ξεκινά το πιο μεγάλο ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων. Καινούργιες γνωριμίες με μυστήρια πλάσματα σε παράξενα μέρη και περιπέτειες γεμάτες αγωνία συναντά η Αλίκη η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τις εσωτερικές πτυχές του εαυτού της. Μια παράσταση αφιερωμένη σε όλες τις Αλίκες και όχι μόνο, που ζούνε ακόμα στη Χώρα των Θαυμάτων…

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλεξία Καλαϊτζή, Δώρα Μελά
Χορογραφία: Δώρα Μελά, Στεφανουδάκη Γεωργία, Αλεξία Καλαϊτζή, Ελίζα Γκιλιοπούλου, Ζινέτα Καμινή, Σοφία Ναβροζίδου, Κωστής Ταλέας.

Διεύθυνση/Παραγωγή: Αλεξία Καλαϊτζή – Πάνος Μεταξόπουλος, Indancestrial Dance School

Προπώληση των εισιτηρίων από 15 Απριλίου στις γραμματείες των σχολών. Τιμές εισιτηρίων: 10€,15€,20€.

**Υπενθύμιση: Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων παρά μόνον επιλέγετε θέσεις στις γραμματείες και εξασφαλίζετε τα εισιτήρια σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των σχολών στο 2311-212377 & 2310-843449 ή μέσω e-mail στο info@indancestrial.gr.

Σας περιμένουμε!

Παράσταση Σχολών Χορού Indancestrial 2019

Σχολή Xορού Indancestrial