Παραστάσεις Σχολών Χορού Indancestrial 2022

Μετά από δύο χρόνια με την τέχνη του χορού σε παύση και το σώμα μακριά από τη χορευτική εκπαίδευση, οι Σχολές Χορού Indancestrial σας καλούν στις παραστάσεις “Ο Μολυβένιος Στρατιώτης” & “ In Africa”!

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία οι μικροί και μεγάλοι χορευτές μας είναι έτοιμοι να πατήσουν και πάλι στο θεατρικό σανίδι και να μοιραστούν με το κοινό τις προσπάθειες αυτής της χρονιάς αλλά και την αγάπη τους για τον χορό και την έκφραση!

Κυριακή 26/6, στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών

  • Α’ παράσταση: στις 15.30
  • Β’ παράσταση: στις 20.00

Από την Τρίτη 3 Μαΐου ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων στις Γραμματείες των Σχολών. Τιμές εισιτηρίων:

  • 10€
  • 15€
  • 20€

Σχολή Ανάληψη: Β.Όλγας 135, 2310 843449

Σχολή Εύοσμος: Αδμήτου 17Α, 2311 212377

Λίγα λόγια για τα έργα:

Ο Μολυβένιος στρατιώτης: Το κλασικό έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που έχει μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες, μεταφέρεται στη σκηνή, αυτή τη φορά, μέσα από τη γλώσσα του χορού. Ένα πάρτι είναι η αφορμή για να φτάσει σε ένα παιδικό δωμάτιο ένα μολυβένιο στρατιωτάκι. Όλα τα παιχνίδια το υποδέχονται με χαρά, όμως, εκείνο νιώθει ιδιαίτερη σύνδεση με την χαριτωμένη μπαλαρίνα. Αυτή η σχέση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, προκαλεί το θυμό του Αρλεκίνου ο οποίος το βάζει σε μεγάλες περιπέτειες, έξω πια από το χαρούμενο δωμάτιο. Η επιμονή του μικρού στρατιώτη, το θάρρος του και η καλοσύνη του θα επικρατήσουν και θα καταφέρουν να σκορπίσουν ανάμεσα σε όλα τα παιχνίδια τη χαρά και την αγάπη!

Ιn Africa: Ένα σακίδιο, το διαβατήριο της, όνειρα και μία μεγάλη απόφαση. Αυτά χρειάστηκε η Ντένια για να ξεκινήσει το ταξίδι της για τη “Μαύρη Ήπειρο”. Φτάνοντας εκεί, θα γνωρίσει δυνατά συναισθήματα, χρώματα, εικόνες και ήχους. Γύρω της θα ξεδιπλωθεί μία άλλη πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα γνώριζε έως τώρα, που θα την κάνει να κοιτάξει πιο βαθιά μέσα της. Αυτό το ταξίδι στην Αφρική δεν είναι άλλη μία περιπέτεια, είναι ένα μάθημα ζωής.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Παραστάσεις Σχολών Χορού Indancestrial 2022

Σχολή Xορού Indancestrial