Σεμινάριο τεχνικής μπαλέτου με την Ειρήνη Θανασούλη στη σχολή Indancestrial στη Β. Όλγας

Στο σεμινάριο τεχνικής μπαλέτου θα χτιστούν τα θεμέλια για τη σταδιακή εξέλιξη των χορευτών πάνω σε σωστές βάσεις. Θα κινηθούμε από τα βασικά προς τα σύνθετα ενδυναμώνοντας το σώμα και εστιάζοντας στην καθαρή τεχνική. Στόχος μας θα είναι η σταδιακή εξέλιξη του καθενός στην καλύτερη εκδοχή του και ταυτόχρονα η διατήρηση του σώματος χωρίς τραυματισμούς σε βάθος χρόνου.

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, 11.00-13.00
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηλικίες 11 ετών και άνω. Δηλώσεις συμμετοχής έως 3/12 στο τηλέφωνο της σχολής και στη σελίδα των Σχολών.
Κόστος συμμετοχής: 25€

Σχολή Χορού Indancestrial (Ανάληψη)
Βασ. Όλγας 135
2310 843449

Βιογραφικό:
Η Ειρήνη Θανασούλη έχει πάρει το πτυχίο χορού από την Ανώτερη
Επαγγελματική Σχολή του Δήμου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο Ρώσικο σύστημα λαμβάνοντας δίπλωμα από την Εθνική Ακαδημία Μουσικής της Σόφιας και συγκεκριμένα από το τμήμα Μπαλέτου με τη μέθοδο Vaganova. Με δασκάλα την άλλοτε prima μπαλαρίνα και σήμερα ακαδημαϊκό στην τέχνη του χορού, Kalina Bogoeva, έκανε μαθήματα για τη διδασκαλία μπαλέτου. Εμπλούτισε τις γνώσεις της γύρω από το συνολικό εύρος του βηματολογίου του μπαλέτου, την τεχνική, το ρυθμό και την ετοιμότητα των μαθητών ανά ηλικία. Δίδαξε μπαλέτο και σύγχρονο χορό σε σχολές στη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αποτελεί μέλος των σχολών χορού Indancestrial. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού σε Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα κοντά στους: Rudy Bryans, Kalina Bogoeva, Alexander Neskov, Jose Agudo, Gaia Lemmi, Daniel Lommel, Χρυσάνθη Μπαδέκα, Νίκο Καλογεράκη, Alleyne sisters και άλλους.

Σεμινάριο τεχνικής μπαλέτου με την Ειρήνη Θανασούλη στη σχολή Indancestrial στη Β. Όλγας

Σχολή Xορού Indancestrial