Χριστούγεννα στην Κένυα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι πάντα εδώ για να μας υπενθυμίζουν πως παρ’ όλες τις δυσκολίες που κατά καιρούς διανύουμε, το αστέρι πάντα θα φωτίζει τον δρόμο μας για έναν καλύτερο κόσμο με αγάπη, υγεία και ευημερία.

Θα σας πάμε λίγο πίσω στο χρόνο, όπου τον Ιούνιο του 2022 πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις των Σχολών χορού Indancestrial στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών. Το δεύτερο μέρος των παραστάσεων είχε τίτλο “In Africa” και το θέμα του ήταν ένα ταξίδι στην Αφρική. Θέμα προσεκτικά επιλεγμένο, από το οποίο προσπαθήσαμε να περάσουμε το δικό μας μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ίσως αυτό το μήνυμα να ενέπνευσε πολλούς, σίγουρα όμως αποτέλεσε έμπνευση για τον στενό μας φίλο και συνεργάτη των Σχολών, Νίκο Πάντη (φωτογράφος των παραστάσεών μας) ο οποίος θα πραγματοποιήσει και εκείνος ένα ταξίδι ζωής στην Κένυα με την έναρξη του νέου έτους.

Έχοντας αυτή την πληροφορία, οι ιδέες μας ξεπήδησαν ακαριαία στο πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμπράκτως τα παιδιά που ζουν εκεί. Ακόμη και αν εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε αυτό το ταξίδι, μπορούμε να στείλουμε την ενέργεια και την προσφορά μας.

Κινητοποιηθήκαμε και με τη στήριξη όσων το επιθυμούν, θα προμηθεύσουμε ιδρύματα με ορφανά και άπορα παιδιά με είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως για την καθημερινή τους διατροφή.

Για τον σκοπό αυτό σας καλούμε να συνδράμετε με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμείτε και να γίνετε και εσείς μέρος αυτού του εγχειρήματος των Σχολών Χορού Indancestrial.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν στις Γραμματείες των Σχολών έως και την Παρασκευή 23/12/22 κατά τις ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 16:00 – 22:00.

Θα υπάρχουν γιορτινά κουτιά τοποθετημένα ειδικά για αυτό το σκοπό όπου θα μπορείτε να τοποθετήσετε την προσφορά σας.

Εκεί καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού, θα τραβηχτεί οπτικοακουστικό υλικό από την προσφορά μας, το οποίο θα αναρτηθεί στο site και στα social media των Σχολών.

Ευελπιστούμε να χαρίσουμε ελπίδα και χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών ακόμη και αν βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης!

Τις άγιες αυτές ημέρες, το πιο όμορφο δώρο που μπορούμε να μοιραστούμε είναι η ανιδιοτελής αγάπη και η αλληλεγγύη.

Άλλωστε η αγάπη όταν την μοιράζεσαι πολλαπλασιάζεται!

*Φωτογραφία: Ντένια Φραγκιά

Χριστούγεννα στην Κένυα

Σχολή Xορού Indancestrial