Άννα - Σοφία Μπόγρη

Δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού, χορεύτρια.

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη σχολή της Ανάληψης

Η Άννα-Σοφία Μπόγρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη καθώς και πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ.. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Α' Βοηθειών, Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία.

Η ενασχόλησή της με το χορό άρχισε από την ηλικία των 4 ετών. Το 2017 ξεκίνησε να διδάσκει μουσικοκινητική αγωγή και κλασσικό μπαλέτο σε σχολή χορού στη Θεσσαλονίκη ενώ την ίδια χρονιά δίδαξε κλασσικό μπαλέτο στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ. Επίσης είναι μέλος του εργαστηρίου σύγχρονης κίνησης και δημιουργίας "The social body dance lab" με το οποίο συμμετείχε στο 5ο φεστιβάλ δάσους με την παράσταση Voices .

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Με την υπόλοιπη ομάδα των Σχολών Χορού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αναφορικά με την θετική διαπαιδαγώγηση και προσέγγιση του παιδιού με την Φιλιώ Κατσαρού (Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού από την Playtherapy Greece και Playtherapy International και επιστημονικό συνεργάτη της Attachment Parenting Hellas).

Συμμετείχε ως χορογράφος και χορεύτρια στην πλατφόρμα παρουσίασης έργων φοιτητών επαγγελματικών σχολών χορού ‘’DanceschoolwavePrime movers’’, που διοργανώνεται από το κέντρο έρευνας και χορού Ντάνκαν.


 


 

Άννα - Σοφία Μπόγρη