Αναστασία Ευθυμιάδου

Δασκάλα κλασικού & σύγχρονου χορού, χορεύτρια.

Διδάσκει: Κλασικό μπαλέτο

Η Ευθυμιάδου Αναστασία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998.Η ενασχόληση της  με τον  χορό ξεκίνησε από την ηλικία των 7 ετών και το 2016  υπήρξε η πρώτη μαθήτρια των  Σχολών Χορού Indancestrial που πέτυχε στις εξετάσεις  του υπουργείου πολιτισμού για την Ανώτερη Επαγγελματική  Σχολή Χορού όπου πλέον είναι τελειόφοιτη.
 Τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο dance workshops Poznan, της Ακαδημίας Κλασικού Μπαλέτου στο Πόζναν της Πολωνίας παρακολουθώντας τα μαθήματα των τμημάτων : Κλασικό Μπαλέτο (Vaganova), Κάρακτερ και Σύγχρονο (σύστημα Gaga). Το 2016 και 2017 συμμετείχε σε σειρά σεμιναρίων σύγχρονου χορού, με την Λαμπρινή Γκόλια (αυτοσχεδιασμός- σύστημα Laban) και τον Edge Lame της Κρατικής Σχολής Χορού κ.α.
   Το 2018 έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια στην παραγωγή "GATE 4 LOVE” με την ομάδα χορού  J.M.M. Jazz Theatre Dance στο θέατρο Αυλαία καθώς και στην χοροθεατρική παράσταση "Το Τελευταίο Βαγόνι" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, βασισμένο στο ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου.

Indancestrial Dance School