Βασιλική Καραντώνη

Δασκάλα κλασσικού & σύγχρονου χορού, χορεύτρια, χορογράφος.

Διδάσκει: Κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό.

 

Η Βασιλική Καραντώνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη και επιτελεί την πρακτική της στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βασικό άξονα την κινητική αγωγή.

Ασχολείται με τον χορό από ηλικία 6 ετών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού σε σχολές χορού στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Από το 2007 έως το 2011 συμμετείχε σε διαγωνισμούς χορού με πανελλήνιες διακρίσεις.

To 2011 παρακολούθησε το dance summer school program “Trinity Laban Conservatoir of music and dance” στο Λονδίνο. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους χορευτές και χορογράφους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Μερικοί από αυτούς είναι: Αθανασία Κανελλοπούλου, Κωσταντίνος Γεράρδος, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Ερμής Μαλκότσης, Χριστίνα Μερτζάνη, Rudy Bryans κ.α. Το 2016 έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια στην παραγωγή “Caravani” στο θέατρο blackbox και στο 2ο φεστιβάλ δάσους του Κ.θ.Β.Ε ενώ το 2017 συμμετείχε στην performance του promenade lab στα πλαίσια του 7oυ Athens Video Dance Project.

Indancestrial Dance School