Αναστασία Ευθυμιάδου

Δασκάλα κλασικού & σύγχρονου χορού, χορεύτρια.

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη σχολή του Ευόσμου

Η Ευθυμιάδου Αναστασία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκίνησε από την ηλικία των 7 ετών και το 2016  υπήρξε η πρώτη μαθήτρια των  Σχολών Χορού Indancestrial που πέτυχε στις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού όπου πλέον είναι πτυχιούχος.
 Τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο dance workshops Poznan, της Ακαδημίας Κλασικού Μπαλέτου στο Πόζναν της Πολωνίας παρακολουθώντας τα μαθήματα των τμημάτων: Κλασικό Μπαλέτο (Vaganova), Κάρακτερ και Σύγχρονο (σύστημα Gaga). Το 2016 και 2017 συμμετείχε σε σειρά σεμιναρίων σύγχρονου χορού, με την Λαμπρινή Γκόλια (αυτοσχεδιασμός - σύστημα Laban) και τον Edge Lame της Κρατικής Σχολής Χορού κ.α..
   Το 2018 έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια στην παραγωγή "GATE 4 LOVE” με την ομάδα χορού  J.M.M. Jazz Theatre Dance στο θέατρο Αυλαία καθώς και στην χοροθεατρική παράσταση "Το Τελευταίο Βαγόνι" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, βασισμένο στο ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου.

Με την υπόλοιπη ομάδα των Σχολών Χορού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αναφορικά με την θετική διαπαιδαγώγηση και προσέγγιση του παιδιού με την Φιλιώ Κατσαρού (Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού από την Playtherapy Greece και Playtherapy International και επιστημονικό συνεργάτη της Attachment Parenting Hellas).

Έχει χορογραφήσει τα έργα:

  • Χριστούγεννα για όλους (2019)
Indancestrial Dance School

Copyright © QVision.