Γεωργία Στεφανουδάκη

Δασκάλα κλασικού & σύγχρονου χορού / χορεύτρια

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη σχολή της Ανάληψης

 

Η Γεωργία Στεφανουδάκη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1999 και είναι απόφοιτος του Καλλιτεχνικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη καθώς επίσης και στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης .

Ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό από την ηλικία των 3 ετών και υπήρξε μαθήτρια των σχολών χορού Indancestrial για 6 χρόνια έως την εισαγωγή της στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού. Έχει χορέψει έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις παραστάσεις των σχολών «Η Πεντάμορφη και το Τέρας (2017)» και «Η λίμνη των κύκνων(2018)». Στο πλαίσιο της χορευτικής της εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού και δημιουργικότητας.

Με την υπόλοιπη ομάδα των Σχολών Χορού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αναφορικά με την θετική διαπαιδαγώγηση και προσέγγιση του παιδιού με την Φιλιώ Κατσαρού (Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού από την Playtherapy Greece και Playtherapy International και επιστημονικό συνεργάτη της Attachment Parenting Hellas).

Από το 2017 είναι μέλος της ομάδας μιούζικαλ “K’s Blink” συμμετέχοντας στις παραστάσεις “Broadway Nights” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Έχει χορογραφήσει τα έργα:

  •     Χριστούγεννα για όλους (2019)

 

Ακόμη, έχει πάρει μέρος στα video dance:

  •     (2018) I go to dance - K’s blink
  •     (2016) Five elements - D.art Dance Company

 

Γεωργία Στεφανουδάκη


Copyright © QVision.