Μαριάμ Τζάμπερ

Δασκάλα μοντέρνου και ακροβατικού χορού / χορεύτρια.

Διδάσκει: Pilates και ακροβατική γυμναστική

Η Μαριάμ Τζάμπερ γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1990 στη Θεσσαλονίκη, όπου και επιστρέφει ξανά σε ηλικία μόλις 17 χρονών για να σπουδάσει Φυσική Αγωγή. Είναι Αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ενόργανη Γυμναστική και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα ζωής», με εξειδίκευση στο Σχεδιασμό και την Υλοποίηση χορογραφικών προγραμμάτων για ασθενείς με χρόνια νοσήματα, όπως άτομα με Ήπια Νοητική Διαταραχή (MCI). Η ενασχόληση με το χορό ξεκινά πίσω στο 2007, ενώ πλέον διαθέτει πτυχίο Καθηγήτριας Μοντέρνου Χορού από τον μεγαλύτερο Παγκόσμιο φορέα, το Imperial Society Teachers of Dancing (ISTD) του Λονδίνου, καθώς και πτυχίο χορεύτριας επιπέδου Advance 2.
Σε συνέχεια της Δια βίου μάθησης έχει παρακολουθήσει, λαμβάνοντας πιστοποίηση, ποικίλα σεμινάρια για τη λειτουργική και διορθωτική προπόνηση και αποκατάσταση, τη διδασκαλία και ψυχοπαιδαγωγική στις μικρές ηλικίες, καθώς έχει εμβαθύνει στην ένταξη των Δεξιοτήτων Ζωής στη διδασκαλία του Μοντέρνου χορού.
Από το 2009 παρακολουθεί σεμινάρια Σύγχρονου, Ακροβατικού και Μοντέρνου χορού και έχει διδαχθεί από Έλληνες και Ξένους δασκάλους όπως ο Ηλίας Λαζαρίδης, Jorge Crecis, Πένυ Διαμαντοπούλου, Attilas Bordás, Αγγελική Ανδριανοπούλου, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Νάστα Κοντοπίδη, Νίνα Δίπλα, Roberta Fontana και Χριστίνα Φωτεινάκη.
Από το 2008 συμμετέχει, ως χορεύτρια σε Φεστιβάλ χορού της πόλης και ήταν μέλος δύο ομάδων Σύγχρονου και Ακροβατικού χορού. Διδάσκει Μοντέρνο και Ακροβατικό χορό σε σχολές χορού της Θεσσαλονίκης και στα προγράμματα άθλησης του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ.

 


 

Indancestrial Dance School