Καλαϊτζή Αλεξία

Γενική Διευθύντρια των Σχολών Χορού Indancestrial

Η Αλεξία Καλαϊτζή είναι απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2011 είναι η ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια των Σχολών Χορού Indancestrial.


Με στόχο την προσέγγιση της παιδικής ηλικίας έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από το βιωματικό εργαστήριο ¨Εκπαίδευση αποτελεσματικού γονέα¨ του Thomas Gordon από πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Gordon Hellas. Επίσης είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Α' Βοηθειών για παιδιά και βρέφη. Με την υπόλοιπη ομάδα των Σχολών Χορού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αναφορικά με την θετική διαπαιδαγώγηση και προσέγγιση του παιδιού με την Φιλιώ Κατσαρού (Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού από την Playtherapy Greece και Playtherapy International και επιστημονικό συνεργάτη της Attachment Parenting Hellas) καθώς και ομιλία με τον σύμβουλο επιχειρήσεων Γιάννη Καραγιάννη με θέμα την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών και τον σωστό συντονισμό εργασιών στην εκπαίδευση.

Η προσέγγιση της στην διοίκηση και καθοδήγηση των Σχολών Χορού Indancestrial καθώς και η αγάπη της για κάθε μορφή τέχνης συνετέλεσαν στην βράβευση της από το περιοδικό Θεσσαλονίκης Δρώμενα, με το βραβείο “Γε’νέο Επιχειρείν” ως μία από τις σημαντικότερες νέες στη Βόρεια Ελλάδα στον κλάδο της Τέχνης και Πολιτισμού.

Διεύθυνση


Copyright © QVision.