Κοντογιάννη Αργυρώ

Υπεύθυνη των Σχολών Χορού Indancestrial

Η Κοντογιάννη Αργυρώ γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχει εργαστεί στον τουριστικό κλάδο. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ως υπεύθυνη σπουδών, με γραμματειακά και διοικητικά καθήκοντα.  
Από το 2019  ανήκει στον διοικητικό τομέα των Σχολών Χορού Indancestrial, με καθήκοντα την εξυπηρέτηση των πελατών των Σχολών, καθώς και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με την υπόλοιπη ομάδα των Σχολών Χορού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αναφορικά με την θετική διαπαιδαγώγηση και προσέγγιση του παιδιού με την Φιλιώ Κατσαρού (Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού από την Playtherapy Greece και Playtherapy International και επιστημονικό συνεργάτη της Attachment Parenting Hellas) καθώς και ομιλία με τον σύμβουλο επιχειρήσεων Γιάννη Καραγιάννη με θέμα την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών και τον σωστό συντονισμό εργασιών στην εκπαίδευση.

 

 

 

Υπεύθυνοι


Copyright © QVision.